Hypotheekadvies

Het afsluiten van een hypotheek behoort tot de ingrijpendste beslissingen in een mensenleven. Logisch, want het is voor de meeste mensen de grootste uitgave ooit.

Heeft u een koopwoning of bent u van plan een huis te kopen? Een hypotheek is dan vaak noodzakelijk. Misschien wilt u een tweede hypotheek, omdat u in uw huis wilt gaan verbouwen. Of wilt u weten of het oversluiten van uw huidige hypotheek u een lagere maandlast oplevert.

Wat voor hypotheek moet u kiezen? Wie is de beste geldverstrekker op dit moment? De voorwaarden van een hypotheek zijn hierbij minstens zo belangrijk als de hypotheekrente. U kunt kiezen uit heel veel aanbieders en er zijn talloze hypotheekvormen.

Welke hypotheekvormen zijn er? En welke past het beste bij u?
Bij het kopen van huis kan uw financiële situatie drastisch veranderen. Er komt meer bij kijken dan alleen een hypotheek. Denk maar eens aan de mogelijke wijzigingen in uw verzekeringen.
Om er zeker van te zijn dat u prettig en met financiële zekerheid kunt gaan wonen in uw eigen huis is het verstandig om tijdig uw financiële situatie te kennen. Zowel voor, maar zeker ook na de koop.

We luisteren heel goed naar u om uw persoonlijke financiële situatie te leren kennen. Samen met u maken we dan een analyse van uw wensen en mogelijkheden. Wij investeren in tijd en geven u een objectief deskundig hypotheekadvies. Dit advies is gebaseerd op uw persoonlijke situatie en de door u geformuleerde woonwensen en toekomstplannen.

Wij besteden voortdurend grote zorg aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Toch kan het voorkomen dat u niet tevreden bent. Als dat zo is horen we dat graag van u, want klachten over onze dienstverlening nemen wij zéér serieus. Zo kennen wij een interne klachtenprocedure en zijn wij aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD ).

Maak nu direct een afspraak met één van onze adviseurs.