Aankoopbemiddeling

Het is momenteel een geweldige tijd om een nieuwe woning te kopen!

Vele mensen zijn u reeds voorgegaan en hebben zich gesteund geweten door mijn expertise, kennis en gedrevenheid.

Wanneer wij, in een goed gesprek, uw wensen kunnen inventariseren, verzeker ik u dat ik in zeer korte tijd u een keuze uit woningen kan voorleggen welke aan uw woonwensen voldoen en bovendien geheel zullen voldoen aan uw financiële mogelijkheden, welke wij vooraf reeds hebben weten te bepalen.

Ook heb ik voor u onderzocht of de verkoop van de woningen juridisch op juiste wijze geschiedt.

Wanneer u uw keuze op papier heeft gemaakt volgt het traject van bezichtigen, waarna wederom een keus gemaakt dient te worden naar aanleiding van uw smaak en wensen.

Hierin zal ik u uitvoerig adviseren en uw wijzen op de plussen en minnen van de betreffende woningen.

Eenmaal een keuze (of meerdere keuzes) gemaakt, volgt het traject van bieden, een aspect waar veel kopers huiverig voor zijn.

Immers, U heeft de keus toch gemaakt op rationele gronden, en wil de woning in uw bezit krijgen?

Een vraagprijs van een woning is altijd een uitnodiging tot het uitbrengen van een bod.

Als uw makelaar zal ik mij bezig houden met deze onderhandelingen om voor u de scherpste prijs te realiseren. Wanneer de, door u, gewenste prijs is bereikt en u uw besluit heeft genomen en tot aankoop overgaat volgt het traject waarin de koopovereenkomst dient te worden getekend.

Alvorens deze samen met u te ondertekenen zal ik deze voor u doornemen zodat er geen onverwachte verassingen in voorkomen.

Na het tekenen volgt een periode waarin we wachten op de daadwerkelijke overdracht, welke plaats zal vinden bij een notaris.

De notariskeuze is meestal aan de kopende partij; ook hierin mag u een grondig advies verwachten, omdat vanaf 2002 de notaristarieven onderhandelbaar zijn.

Op de dag van overdracht, ook wel transportdatum genoemd, dient de woning geïnspecteerd te worden, om te bezien of het gekochte wel overeenstemt met het geleverde.

Ook hierbij assisteer ik u, waarna ik u zal begeleiden naar de notaris zodat u de sleutels in ontvangst zult nemen en de gelukkige eigenaar van een nieuw (t)huis bent.

Juist in de huidige markt is het interessant om uw mogelijkheden te onderzoeken. Of u nu starter bent of een stap wilt maken naar een ruimere woning; de kansen liggen voor het oprapen!!