Aankoopbemiddeling

Het is momenteel een lastige tijd om een nieuwe woning te kopen. De toch al hoge vraagprijzen vanwege het schaarse aanbod en de niet aflatende grote vraag maken het niet eenvoudig.

Vele mensen zijn u reeds voorgegaan en hebben zich gesteund geweten door mijn expertise, kennis en gedrevenheid, maar helaas ontbreekt mij de “glazen bol”.

Ik sta voor u klaar om te onderzoeken of de verkoop van de woningen juridisch op juiste wijze geschiedt.

Als uw makelaar zal ik mij bezig houden met deze onderhandelingen om voor u de scherpste prijs te realiseren. Wanneer de, door u, gewenste prijs is bereikt en u uw besluit heeft genomen en tot aankoop overgaat volgt het traject waarin de koopovereenkomst dient te worden getekend.

Alvorens deze samen met u te ondertekenen zal ik deze voor u doornemen zodat er geen onverwachte verassingen in voorkomen.

Na het tekenen volgt een periode waarin we wachten op de daadwerkelijke overdracht, welke plaats zal vinden bij een notaris.

De notariskeuze is meestal aan de kopende partij; ook hierin mag u een grondig advies verwachten, omdat vanaf 2002 de notaristarieven onderhandelbaar zijn.

Op de dag van overdracht, ook wel transportdatum genoemd, dient de woning geïnspecteerd te worden, om te bezien of het gekochte wel overeenstemt met het geleverde.

Ook hierbij assisteer ik u, waarna ik u zal begeleiden naar de notaris zodat u de sleutels in ontvangst zult nemen en de gelukkige eigenaar van een nieuw (t)huis bent.