Verkoopbemiddeling

De verkoop van een woning waarin u heeft geleefd is een emotionele aangelegenheid.

Om welke reden u de woning ook gaat verlaten; een gedegen plan dient te worden opgesteld om uw woning in een zo kort mogelijke periode, tegen zo weinig mogelijk overlast en tegen een zo’n gunstig mogelijke prijs van eigenaar te doen wisselen.

Wij staan u graag bij in dit proces!

Gesprek

Voorafgaand aan de opdracht bespreken wij de belangrijkste redenen van uw vertrek uit de woning en het tijdsbestek waarin dit moet plaatsvinden.

Vervolgens dient er in een waardebepaling te worden vastgelegd hoe hoog de vraagprijs dient te zijn, immers; de vraagprijs is voor de kopende partij een uitnodiging tot het uitbrengen van bod.

Inspectie

Na een uitvoerige inspectie waarbij elk detail zal worden opgenomen, maken we een volledige fotoreportage van uw woning.

Tevens dienen alle roerende zaken te worden opgenomen; wat wilt u achterlaten, wat wilt u meenemen naar uw nieuwe woning. Dit leggen we vast in een roerende zakenlijst.

Verkoopstrategie bepalen

Wij dragen er zorg voor dat uw woning zo uitgebreid als de diverse websites (funda, VBO, Jaap en vele anderen)  dat toelaten, zal worden gepresenteerd middels veel foto’s, film, 360 graden foto’s en hoogtefoto’s en plattegronden.

Het uitvoeren van de bezichtigingen behoort uiteraard eveneens tot het takenpakket, evenals het voeren van onderhandelingen.

Na een overeengekomen (ver)koopprijs zal de koopovereenkomst worden opgemaakt en ter ondertekening aan de kopende partij worden gezonden. De termijnen zullen worden bewaakt en de afspraken voor de laatste (overdrachts)inspectie en het notarisbezoek zullen door Living Changes worden verzorgd. 

U behoeft zich dus geen zorgen te maken; Living Changes Makelaardij staat voor u klaar!

Kortom; gedrevenheid, enthousiasme en vakkundigheid zijn de sleutelwoorden.